Kültür-sanat muhabirliği öğrencileri Oscar adayı filmi izledi

Bu yıl 92’nci kez sahiplerini bulacak Akademi Ödülleri’nin adayları açıklandı. Buna göre Rian Johnson (Knives Out), Noah Baumbach (Marriage Story), Sam Mendes - Krysty Wilson-Cairns (1917), Bong Joon Ho - Han Jin Won (Parasite) ve Quentin Tarantino (Once Upon a Time in Hollywood) En İyi Orijinal Senaryo dalında Oscar adayı oldu.

Nişantaşı Üniversitesi Gazetecilik bölümü üçüncü sınıf öğrencileri Kültür Sanat Muhabirliği Dersi kapsamında Öğretim Görevlisi Funda Karayel ile birlikte en iyi orijinal senaryo dalında 2020 Oscar adayı olan Rian Johnson imzalı Bıçaklar Çekildi filmini izledi.

Gösterim sonrası film hakkında değerlendirmede bulunan Karayel ve öğrencileri, 9 Şubat'ta Los Angeles'ta düzenlenecek törenle sahiplerine kavuşacak 2020 Oscar Ödülleri’nde filmin şansının yüksek olduğunu belirttiler.