ETKİNLİKLER

Nişantaşı Üniversitesi ve İnfo Yatırım Ekonomi ve Yatırım Zirvesi düzenliyor

Türkiye’nin ilk teknolojik kampüsüne sahip Nişantaşı Üniversitesi ile bireysel ve kurumsal yatırımcılara, sermaye piyasası araçlarının alım – satım aracılığının yanı sıra, yatırım danışmanlığı, portföy yönetimi ve kurumsal finansman hizmetleri de sunan İnfo Yatırım, Ekonomi ve Yatırım Zirvesi’nde sektör profesyonellerini bir araya getirecek.

Ekonomi ve Yatırım Zirvesi 31 Mart 2022 tarihinde iki oturum şeklinde düzenlenecektir. Zirveye katılan 20 şanslı kişiye Mert Yılmaz ve Mine Uzun’un kaleme aldığı “Yoksa O Sen Misin” isimli kitap imzalı olarak verilecek, 5 öğrenciye ise staj imkanı sağlanacaktır.

Sektör çalışanları, öğrenciler, akademisyenler ve finansal enstrümanlara ilgi duyan herkesin katılımına açık olan etkinliğe katılabilmek için https://bit.ly/EkonomiveYatirimZirvesi adresinden sisteme kaydolmak yeterlidir.