90 (212) 210 10 10

DUYURULAR

2020-2021 Yaz Dönemi Sonu Tek Ders ve Ortalama Yükseltme Sınavı Hk. (İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi)

Değerli Öğrencilerimiz,

2020-2021 yaz okulu sonu mezun durumunda olan öğrencilerimiz  tek ders ve not yükseltme sınavı başvurusu için https://www.nisantasi.edu.tr/Sayfalar/formlar.html linki tıklayarak Tek ders başvurusu için "Tek Ders Sınav Başvuru Formunu" not yükseltme başvurusu için "Not Yükselme Sınavı Başvurusu Formunu" doldurarak std.nisantasi.edu.tr uzantılı öğrenci  e-posta adresiniz üzerinden iisbf@nisantasi.edu.tr  adresine e-posta olarak göndermeniz gerekmektedir.

Tek Ders ve Not Yükseltme sınavlarının son başvuru tarihi 27.08.2021 Cuma'dır.

Sınavlar ise 31.08.2021 Salı tarihinde online olarak (https://sanalkampus.nisantasi.edu.tr/) gerçekleştirilecektir.

Öğrencilerimiz formu gönderdikten sonra kayıtlanma sürecinde tek ders sınavına uygun olup olmadıklarına dair iisbf@nisantasi.edu.tr mail adresinden onay almadıkça ödeme yapmamalıdır. Onay aldıktan sonra aşağıda yer alan T.C. Nişantaşı Üniversitesi hesabına tek ders sınav ücretini EFT ya da Havale ile göndermelidirler.

Tek ders ve not yükseltme için ders başı ücretler KDV dahil 1000TL' dir.

IBAN BİLGİLERİ:

NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ – VAKIFBANK

IBAN No: TR08 0001 5001 5800 7306 4878 41

Açıklama kısmına öğrenci AD SOYAD ve T.C. kimlik numarası yazılmalıdır.

Kredi kartı ile ödeme yapacak olan öğrencilerin Maslak 1453 Neotech Kampüs’de yer alan Mali İşler birimi ile temasa geçmesi gerekmektedir.

Önemli Not:

2547 sayılı Kanunun 44’üncü maddesinde tanımlanan azami öğrenim sürelerini doldurmamış olup, mezuniyetleri için tüm derslerden devam şartını yerine getirerek FF notu aldığı tek dersten veya tüm derslerden geçer not aldığı halde mezun olmak için gereken 2.00 genel ağırlıklı not ortalamasını (GANO) sağlayamayan öğrencilere seçecekleri bir dersten (DD veya DC harf notu olan bir ders seçilebilmektedir), öğrenimi süresince bir kez olmak üzere akademik takvimde belirlenen tarihlerde tek ders sınav hakkı verilir.

Tek ders sınav sonucunda en yüksek notu (AA) alması halinde dahi GANO’sunu 2.00’a yükseltemeyecek öğrenciye tek ders sınav hakkı tanınmaz.

Öğrenciler, Yönetim Kurulu kararı ile ilan edilen tarihte ders ücretini ödemek şartıyla açılan tek ders sınavına girebilirler. Öğrencilerin başarılı sayılabilmeleri için bu sınavdan en az DD notu almaları gerekir. Öğrenciler tek ders sınav hakkından bir defa yararlanabilir.

Apply Nişantaşı